Зареждане

Даниел Кормие към Чандлър: Спри да чакаш! Макгрегър приключи

Даниел Кормие към Чандлър: Спри да чакаш! Макгрегър приключи
Публикувано на: Юни 18, 2024 в 18:00 ч
Според Даниел Кормие е време Майкъл Чандлър да изостави мисълта да се бие с Конър Макгрегър и да преследва собствените си цели и мечти – включително световна титла. Миналата седмица се появиха новини, че Макгрегър се е оттеглил от UFC 303 поради контузия.

Неговият потенциален съперник, Майкъл Чандлър, чака година и половина за датата на тази битка, но отново трябва да чака за нея. Бившият шампион и коментатор на UFC Даниел Кормие призна в канала си в YouTube, че докато за Чандлър беше разбираемо да чака до UFC 303 за Конър Макгрегър, сега е време Чандлър да научи някои тежки уроци.

Кормие смята, че 38-годишният Чандлър вече няма време да чака:

"Майкъл Чандлър трябва да се бие. Майкъл Чандлър изглежда има нужда от Конър Макгрегър, но не мисля така. Говоря с Майк и целите му не са се променили. Той все още иска да стане световен шампион. Според мен дори и да спечели срещу Макгрегър, победата не го доближава до титлата. Трябва да помисли за няколко неща, защото не мисля, че трябва да чака повече. Мисля, че трябва да спре, защото изглежда, че Макгрегър е приключил. 

Мислех, че Конър ще се върне, защото за мен Макгрегър е истински боец. Знам, че въз основа на умения, той не е същият Конър Макгрегър като през 2015 година. Но си мислех, че вътрешният огън остава. Просто не знам дали иска да се бие повече. Особено сега. Казват, че тази битка може да бъде организирана отново тази година - надяват се. 

Но според мен повечето вече са много скептични, че ще видим Макгрегър през 2024 година. И ако не го видим, колкото повече време минава, толкова по-малка е вероятността той някога отново да влезе в октагона.", сподели Кормие.

Трябва ли Чандлър да продължава да чака ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес