Зареждане

Daniel Cormier: Tрета битка с Jon Jones зависи изцяло от мен

Daniel Cormier: Tрета битка с Jon Jones зависи изцяло от мен
Публикувано на: Август 6, 2019 в 00:00 ч
Daniel Cormier вече е към залеза на своята кариера и все още не е решил дали иска да влезе трети път в клетката с Jon Jones. Двамата имат една от най-големите вражди в историята на ММА и феновете винаги ще искат да ги гледат един срещу друг. "Bones" има две победи над DC, но една от тях беше отменена, защото Jones се провали на допинг тест.

Сега Cormier се готви да защити титлата си в тежка категория след по-малко от две седмици в главната битка на UFC 241 срещу Stipe Miocic. Хората не спират да се интересуват за трилогията и Cormier е категоричен, че решението за трета битка изцяло зависи от него:


Що се отнася до нова битка с Jones, то аз знам какво съм постигнал и не мисля, че имам нужда да се бия с него отново. Ще се чувствам добре и без да се бия още един път с него. Трилогия ще е нещо, което ние с моя екип ще обсъдим и ще видим дали ще искаме да има нова битка. В крайна сметка това ще бъде мое решение. Нещата са различни.

 Jones се състезава и дълго време иска да върне вярата на феновете в него и да заеме мястото си в спорта, но аз вече направих това. Моето място в играта е затвърдено и нямам въпросителни. Никой не се съмнява в това, което направих. Трилогията зависи изцяло от мен и аз ще взема решението. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес