Зареждане

Daniel Cormier: Brock Lesnar избра лесните пари в WWE

Daniel Cormier: Brock Lesnar избра лесните пари в WWE
Публикувано на: Юни 1, 2019 в 07:37 ч
Дълго време Daniel Cormier чакаше битка с Brock Lesnar, която щеше да бъде за титлата в тежка категория и щеше да донесе сериозни приходи за двамата бойци. Двамата дори застанаха лице в лице миналата година, след като DC успя да победи Stipe Miocic и стана двоен шампион. Cormier отложи своето пенсиониране, което беше планирано за март тази година, за да чака Lesnar.

За негово съжаление Lesnar не успя да се разбере с UFC за парите и уведоми Dana White, че повече няма да се бие в ММА. Срещата така и не се случи и сега Cormier отново ще се бие с Miocic за титлата на UFC 241 през август. Daniel реши да коментира провалената битка с Lesnar и вярва, че той е избрал лесните пари в WWE:


Сигурен съм, че Brock не успя да се разбере с UFC за финансовата част. В момента има доста неяснота в ММА с парите, които взимаме от платените гледания. Вече не е толкова ясно, както когато Brock беше в играта. Мисля, че той е прегледал нещата и е разбрал, че може да си взима гарантирани пари в WWE. 

Той ще взема лесни пари в WWE и няма да си дава толкова зор. Brock щеше да си скъса задника от тренировки за битка с мен и тя можеше да приключи зле за него. Като бизнесмен мога да кажа, че Brock взе правилно решение. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес