Зареждане

Dana White подкрепи Robert Whittaker

Dana White подкрепи Robert Whittaker
Публикувано на: Февруари 11, 2019 в 00:00 ч
Dana White подкрепи шампиона в средна категория Robert Whittaker, който беше принуден да се оттегли от главната битка на UFC 234 и то в последните часове. Битката между него и Kelvin Gastelum пропадна и веднага се заговори, че UFC може да му отнемат титлата. White винаги е бил критичен към бойците, които се оттеглят от битки, но този път реши да прояви разбиране и защити Whittaker:



Момчето беше наранено. Той е човек. Мисля, че може да му простим, че не се яви на работа и съм радостен, че така се случи. Те имат проблем от доста време, но не знаеха за какво става въпрос. Това е нещо реално. Това не е някаква измислица или глупава причина, която е предизвиквала бойци да се оттеглят в миналото. 

Това си е истинско. Той влезе в разправия със семейството си, защото не искаше да ходи в болница. Той беше готов да се бие, въпреки всичко и благодаря на Бог, че не го направи. Има бойци, на които може да се присмееш, но Rob Whittaker не е от тях. Операцията е минала успешно и ще му организираме битка веднага щом може. Kelvin Gastelum е взел на заем титлата от Cejudo, но това не е борба и той не е шампион.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес