Зареждане

Dana White отрече участието на Nate Diaz в UFC 222

Dana White отрече участието на Nate Diaz в UFC 222
Публикувано на: Февруари 6, 2018 в 10:33 ч

Стана ясно, че срещата за титлата в категория перо между Frankie Edgar и Max Holloway е била отменена за пореден път. Holloway е бил принуден да се оттегли заради травма на крака.

Двамата трябваше да се бият в UFC 222, като от UFC в момента се опитват да намерят заместник на Max. Възможно е Edgar да се изправи срещу Brian Ortega, като сред другите варианти е и самият Cody Garbrandt.

Събитието ще се излъчва по спортния канал Mtel Sport 2, където може да следите на живо всички издания на UFC.

Според Dana White, Nate Diaz, който изрази интерес, не е сред възможностите, като президентът повтори своята позиция от миналата седмица:

"Diaz не иска да се бие. Направихме 5-6 срещи през последните шест месеца и той отказа всяка една. Eddie Alvarez, Justin Gaethje, Edson Barboza и Tony Ferguson - на няколко пъти."

Diaz също наскоро разкри, че не се счита за боец в лека категория. Странно становище, имайки предвид, че през цялата си кариера се е бил точно в нея. От 30 срещи има само 7, които не са били в леката категория - 5 в полусредна и 2 в междинни, над неговата.

Не един е бил желаещият да се изправи срещу Diaz за неговото завръщане от 2016-та насам. Сред тях са Kevin Lee, Eddie Alvarez и Cub Swanson.

Кой ще оглави UFC 222 и срещу кого ще се изправи Diaz, ако някога се завърне отново в Октагона?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес