Зареждане

Dana White иска Georges St-Pierre в полусредна категория, но не е сигурен, че той ще се завърне

Dana White иска Georges St-Pierre в полусредна категория, но не е сигурен, че той ще се завърне
Публикувано на: Август 18, 2018 в 11:01 ч
Президентът на UFC, Dana White не харесва идеята на Georges St-Pierre, който иска  да се изправи срещу победителя от битката между Khabib Nurmagomedov и Conor McGregor. GSP се завърна след 4 години отсъствие през ноември 2017г и стана шампион в средна категория, след като победи Michael Bisping, но седмица по-късно оваканти титлата, защото имал здравословни проблеми.

Оттогава не спират слуховете за негово завръщане и всички говорят, че той ще слезе в лека категория за да търси и 3-та титла, но президентът на UFC иска той да се бие в полусредна категория, но не е сигурен дали GSP ще се завърне:

Много пъти съм му казвал, че ние нямаме интерес от битка между него и победителя от Khabib Nurmagomedov и Conor McGregor. Той беше шампион в полусредна категория и след това се качи в средна и там стана шампион и въпреки че беше подписал да защитата титлата Georges не го направи.

Georges St-Pierre се оглежда за една битка, която да му изкара много пари и след това да се оттегли, което е хитро, но ние нямаме интерес в това. Ние имаме интерес той да се бие в полусредна категория, а не да слиза в лека категория. Не знам не виждам GSP да има интерес за битка и дори не съм сигурен дали той ще се завърне отново.


Преди година и половина Dana White каза, че никога повече няма да видим GSP в октагона, но няколко месеца по-късно той стана шампион в средна категория. Доста често се случва White да си противоречи и най-вероятно ще видим битка между GSP и победителя от Khabib срещу McGregor

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес