Зареждане

Dana White: Colby Covington показа невероятно кардио и ще се бие с Kamaru Usman

Dana White: Colby Covington показа невероятно кардио и ще се бие с Kamaru Usman
Публикувано на: Август 7, 2019 в 16:00 ч
Colby Covington не спираше да ръси обиди по адрес на Dana White, защото преди няколко месеца предпочете да даде шанс за титлата на Kamaru Usman. "Chaos" беше доста досаден и дори отиде в казиното, за да снима как White залага. В крайна сметка нахалството на Colby му докара битка с Robbie Lawler и той се представи повече от впечатляващо.

Covington доминира Lawler пред погледа на семейство Тръмп и даде нова заявка за титлата. Dana White също е впечатлен от своя боец и сподели, че той е показал невероятно кардио и с това си е засжлужил битката за титлата с Kamaru Usman:


Да, Covington ще получи шанс за титлата и затова го пуснах по ESPN срещу Lawler. Mоже да говорите всичко за Colby, но той се представи много добре срещу звяр като Lawler. Robbie е бивш шампион, който е участвал в големи битки и удря като камион, но въпреки това Covington го неутрализира. 

Неговото кардио беше впечатляващо и още по-впечатляваща беше победата над Lawler. Мисля, че Cobly свърши много добра работа и миксира добре ритници, удари и събаряния. Неговото кардио беше невероятно. След битката Covington отново започна да говори типично в негов стил. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес