Зареждане

Dana White: Битка между Jones и Adesanya е забавна, но Costa е следващ

Dana White: Битка между Jones и Adesanya е забавна, но Costa е следващ
Публикувано на: Октомври 14, 2019 в 05:00 ч
Президента на UFC харесва идеята за битка между шампионите Jon Jones и Israel Adesanya, но не иска да я организира точно сега. Dana White вярва, че най-смислена среща за новият шампион в средна категория е такава срещу непобеденият претендент Paulo Costa. Двамата имат вражда и не спират да се заканват и обиждат. И двамата са непобедени в ММА и определено ще бъде интересно за феновете.

След битката си с Whittaker, Adesanya се качи на клетката и показа средни пръсти на бразилеца, който се закани, че ще го убие заради тази обида. Започна да се шуми за битка между тях през март 2020 година и според White това е битката, която трябва да се направи. Букмейкърите вече определиха шампиона за фаворит, а White е категоричен, че бразилеца ще се бие с Israel, а не Jones:


Слушайте, битка между Jones и Adesanya е забавна. Следващ за Adesanya обаче ще бъде Paulo Costa. Това е битката, която трябва да направим. Ако битката с Jones се уреди в бъдеще, то тогава аз нямам против. Много ми харесва такава битка.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес