Зареждане

Дана Уайт: Доналд Тръмп е най-великият боец на всички времена

Дана Уайт: Доналд Тръмп е най-великият боец на всички времена
Публикувано на: Септември 3, 2024 в 12:00 ч
Дана Уайт смята, че Доналд Тръмп е "най-великият боец в историята". Не, сериозно. Той каза точно това. 

Връзката между Уайт и трикратния кандидат за президент е добре документирана. В първите дни, когато Уайт се опитваше да превърне Ultimate Fighting Championship в световния гигант, който е днес, главният изпълнителен директор на UFC се бореше да резервира зали, тъй като спортът бързо беше обявен за варварски и оприличен на бой с петли. 

Тръмп беше един от малкото приятели на организацията, които бяха готови да отворят вратите си и да позволят на промоцията да се провежда на неговите места. Уайт никога не забрави това и продължава да сипва хвалебствени слова за бившия президент на САЩ в интервюта и редовно разстила червения килим всеки път, когато "45" присъства на събитие на UFC. 

"Той се появи за първия двубой и остана до последния двубой и на двете събития", каза Уайт в интервю за FOX News. "Той е човекът, който през цялата ми кариера ме потърси, когато се случват добри неща, и ми каза: "Хей, поздравления. Винаги съм знаел, че ще го направиш'."



Дана Уайт нарича Тръмп "най-издръжливото човешко същество", което е срещал някога

Уайт смята, че сме получили истинска представа за силата на Тръмп през юли, когато опит за покушение в Бътлър, Пенсилвания, едва не отне живота на борещия се за власт милионер. Тръмп беше улучен в ухото и на практика беше изтласкан от сцената от Сикрет сървис, докато размахваше юмрук във въздуха и крещеше "Бой!" 

"Номер едно", каза Уайт, докато обсъждаше къде се нарежда Тръмп сред най-великите бойци в историята. "Ако вземете някой от най-великите бойци на всички времена, Тръмп е номер 1. Най-издръжливият човек, когото съм срещал през живота си."

Два дни след опита за убийство Тръмп приема номинацията му за президент на Националния конгрес на Републиканската партия в Милуоки. Уайт беше на разположение, за да говори от името на своя приятел по време на агитацията, точно както направи през 2016 г. 

След като бъде изгонен от Белия дом по време на изборите през 2020 г., Тръмп ще се опита отново да се настани там тази есен.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес