Зареждане

Дан Хукър: Махачев просто копира всичко от Хабиб

Дан Хукър: Махачев просто копира всичко от Хабиб
Публикувано на: Юли 20, 2021 в 04:00 ч
Дан Хукър е сред малцината, които са готови да се бият с Ислам Махачев. Миналия уикенд Ислам се справи с Тиаго Мойсес и навлезе в серия от 8 поредни победи. Пред медиите преди битката си, Махачев сподели, че не вижда смисъл от битка с Хукър.

Изгряващата звезда от Дагестан сподели, че Хукър е в серия от загуби и не е боец, който да го изстреля към върха. В социалните мрежи Ислам се оплака, че Тони Фъргюсън, Рафаел дос Аньос и Майкъл Чандлър не искат да се бият с него.

Хукър обаче е готов да се тества и сподели че Махачев просто копира всичко от Хабиб. Ето какво сподели Хукър пред медиите и в своя акаунт в социалните мрежи:

Разглеждам си из социалните мрежи и виждам видеа, в които Махачев говори как всички се страхуват от него. Братле, ти просто копираш домашното на твоя приятел. Върни домашното на твоя приятел и измисли нещо свое, синко. 

Ислам е в добра серия от победи, но преди беше нокаутиран в UFC. Копира стила на Хабиб и говори тези диви неща, но те нямат тежест, защото вече беше прострян в октагона и не е непобеден. Кой е страхливец сега ?

Може ли Хукър да се справи с Махачев ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес