Зареждане

Colby Covington впечатли синовете на Тръмп с доминация над Robbie Lawler

Colby Covington впечатли синовете на Тръмп с доминация над Robbie Lawler
Публикувано на: Август 4, 2019 в 01:06 ч
Бившият временен шампион в полусредна категория Colby Covington се завърна след година отсъствие, за да се изправи срещу друг бивш шампион в лицето на Robbie Lawler. Двамата оглавиха събитието UFC on ESPN 5, което се проведе в Ню Джърси преди малко. Covington излезе до клетката под звуците на песента на легендата на WWE, Кърт Енгъл. Colby и Lawler са бивши съотборници и отказаха да си докоснат ръкавиците преди срещата.

Битката между двамата продължи всичките 25 минути, в които Covington не даде абсолютно никакъв шанс на Lawler и не спря да го атакува през всяка една изминала секунда от двубоя. Colby успя да отбележи 10 събаряния от 18 опита за събаряне, а от опитани 542 значителни удари, Covinton вкара 223 на Robbie Lalwer. Битката им стигна до решение, което беше единодушно в полза на Colby Covington - (50-44, 50-45, 50-45). В залата бяха синовете на Доналд Тръмп, които бяха повече от доволни от победата на своят любимец.

С тази победа Colby навлезе в серия от 7 поредни победи и си гарантира битка за титлата с Kamaru Usman. В интервюто след двубоя Colby сподели, че е готов да се бие още в същата вечер с Usman и не иска да чака до ноември за UFC 244. Lawler от своя страна навлиза в серия от 3 поредни загуби и има само 1 победа в последните си 5 битки.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес