Зареждане

Colby Covington: Nick Diaz е малка кучка, която се страхува от мен

Colby Covington: Nick Diaz е малка кучка, която се страхува от мен
Публикувано на: Септември 23, 2019 в 10:10 ч
Качил: DoloR
Colby Covington твърди, че бившият претендент за титлата Nick Diaz е отказал да се бие с него. Covington споделя, че от UFC предложили на Nick да се бие срещу него миналата година в Медисън Скуеър Гардън, но Nick не искал, защото се изплашил. Nick не се е бил от 4 години и не смята да се връща в играта. Той се намира в серия от 2 поредни загуби и е бивш шампион в полусредна категория на Strikeforce.

Преди няколко седмици в интервю за TMZ Nick сподели, че е готов да се бие срещу Covington и той знаел къде да го намери. Сега Covington реши да отговори на Nick и сподели, че той е една малка кучка, която се страхува от него и не иска да влизат в клетката:


Да, гледах това видео с интервюто, което даде Nick. Това си беше тъжно. Мисля, че хроничната травматична енцефалопатия вече започва да се показва при него и той не спира да мрънка. Мисля, че той прекалява с тревата. Това момче е срам. Nick е поел прекалено много удари в главата и няма право да говори така на кралят на полусредна категория Colby ‘Chaos’ Covington. 

Надявам се, че той се наслаждава на своето оттегляне от спорта. Всички знаем, че той се страхува от мен, защото миналата година отказа да се бие с мен в Медисън Скуеър Гардън. Той отказа тази битка като една малка кучка. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес