Зареждане

Colby Covington: Ali Abdelaziz искал да изнасили служител на UFC

Colby Covington: Ali Abdelaziz искал да изнасили служител на UFC
Публикувано на: Октомври 18, 2019 в 00:00 ч
Colby Covington не може да понася Ali Abdelaziz, който е мениджър на неговия върл враг Kamaru Usman. В началото на годината Covignton отиде във Вегас, за да гледа битката между Tyron Woodley и Usman. Тогава Kamaru доминира над Woodley и стана безспорен шампион, а след събитието в казино Covington беше нападнат от Abdelaziz и Usman.

"Chaos" не е забравил тези проблеми и ще търси отмъщение над Usman през декември, когато двамата ще се бият за титлата на UFC 245 във Вегас. Covington не е простил и на Abdelaziz и се закани, че ще говори с Доналд Тръмп и ще помогли да го депортира:


Трябва да знаете правилно неговото име, защото то е Ali Abdelasleaze. Този отвратителен човек е плъх и терорист. Този човек няма граници и не мога да повярвам, че все още не е бил депортиран. Ще се обадя на Доналд Тръмп, защото за втори път Aziz удря човек в лицето през последните месеци. 

Той има повдигнати обвинения за нападение във Вегас. Не знам дали знаете, но срещу него има и дело за изнасилване, защото опитал да изнасили служител на UFC по време на събитие. Трябва да проучите тези неща и да му задавате въпроси. 

Това момче е пълна отрепка и не знам как все още не е бил депортиран. Той най-вероятно е дал важна информация и заради него приятелите му от Египет са получили доживотни присъди. Явно е дал важна информация, за да се спаси от обвиненията. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес