Зареждане

CM Punk отворен за завръщане в UFC

CM Punk отворен за завръщане в UFC
Публикувано на: Февруари 21, 2024 в 00:00 ч
Въпреки че отново е част от WWE, CM Punk би бил готов да се завърне в UFC, въпреки че беше унищожен в предишните си два двубоя.

CM Punk намери голям успех в професионалния кеч. Когато той първоначално напусна бизнеса преди десет години, някои бяха шокирани, а други очакваха това да се случи.

Няма съмнение, че Пънк е бил уморен и разочарован от WWE. Изглежда WWE се опита да го накара да се върне, но в крайна сметка го освободи, тъй като отношенията се превърнаха в токсични.

В крайна сметка Пънк се присъедини към UFC.

За човек с нулев опит в каквато и да е форма на бойни спортове, шансовете му в ММА не изглеждаха големи.

Освен това, когато дебютираш за UFC, конкуренцията далеч не е аматьорска. Затова двете му участия бяха лоши.

Дебютът му беше на UFC 203, където загуби чрез предаване от Мики Гал. По бърз начин Гал свали Пънк на земята, след което го накара да се предаде. На UFC 225 Пънк загуби чрез единодушно решение, като всички съдии отсъдиха 30-26 точки за Майк Джаксън. Битката можеше да приключи още в първия рунд, но Джаксън реши да играе игри в октагона.

По-късно загубата от Джаксън беше отменена, тъй като той даде положителна проба за марихуана. Въпреки това Пънк никога не е имал шанс в клетката.
Това бележи края на кариерата му в UFC


Сега Пънк е щастлив, че е използвал шанса и би го направил отново.

"Никога не казвай никога", каза Пънк. "Кой си е мислил, че някога ще се бия в UFC?Лоренцо Фертита и Дана Уайт ми предоставиха възможност и до ден днешен щях да се мразя, ако бях отказал."

"Аз не съм човек, който живее със съжаление. Ще се възползвам от възможностите, независимо дали хората смятат, че ги заслужавам, или не. Работя усилено за мечтите си и винаги ще ги преследвам. Освен това мисля, че много облаци се разсеяха, а времето лекува всички рани, така че когато се върнах в кеча, беше правилният момент."

След като се присъединява отново към WWE в края на 2023 г., той се участва там два пъти. Той скъса трицепса си по време на Royal Rumble и ще отсъства от терена от шест до осем месеца.

Така че никой не иска да види как CM Punk се завръща в UFC, нали?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес