Зареждане

CM Punk готов за нова битка в UFC

CM Punk готов за нова битка в UFC
Публикувано на: Юли 26, 2019 в 08:36 ч
Бившата звезда на WWE, CM Punk влезе в ММА и направи две битки за най-голямата ММА организация в света. Той направи дебют през 2016 година и загуби за две минути и 14 секунди от Mickey Gall, който успя да го събмитне. Две години по-късно CM Punk получи нов шанс в UFC и се представи значително по-добре от дебютната си битка. Той се би срещу Mike Jackson и успя да изкара всички 3 рунда, а след това загуби с решение. Много хора вярват, че той няма място в UFC, но въпреки това Dana White му даде шанс и сега CM Punk е готов за още една битка:


В момента не знам какво ще правя и нямам определена дата за следваща битка. Обичам да се бия и все още не знам какво ще стане. Човече, много бих искал да запиша победа, но вече съм стар. Не е лесно да водиш лагери, когато си стар като мен. Обичам да тренирам и ще продължа да го правя. Все още нямам предложена битка и всеки път, когато ми се обадят си казвам, че това е края и аз съм изгонен. 

Мисля, че ще го приема добре и няма да имам проблем, ако го направят. Разбира се, че най-вероятно не трябва да се бия в UFC. От друга страна няма да им казвам, че трябва да ме премахнат. Това ще се случи, или няма да се случи. Не се тревожа за това. Все още ме тестват и ще видим какво ще стане. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес