Зареждане

Clay Guida: Ще видите старо куче с нови трикове

Clay Guida: Ще видите старо куче с нови трикове
Публикувано на: Май 10, 2019 в 00:00 ч
Clay Guida споделя клетката с легендата BJ Penn този уикенд на събитието в Бразилия. Двамата ветерани показаха уважение един към друг, когато застанаха лице в лице пред медиите. Guida е уверен в своята победа, но според него това е битка, която трябвало да се случи преди 10 години. Guida идва след загуба със събмишън от Charles Oliveira и ще търси победа срещу Penn:


Веднага приех шанса да се бия срещу BJ Penn. Битката между нас трябваше да се случи още преди 10 години. По онова време Penn беше неудържим в клетката. Той записа страхотни победи над Sean Sherk, Joe Stevenson, Kenny Florian и защити титлата срещу Diego Sanchez. Може би за нас беше прекалено рано. Мисля, че времето в този спорт е всичко и феновете ще получат това, което искат, независимо дали е било преди 10 години или сега. 

Той винаги е опасен, а ние определено не го пренебрегваме и носим огнестрелни оръжия. Ще видите старо куче с нови трикове. Отчаяният човек е опасен. Той има тежки удари, но аз ще го сваля на земята и ще ви покажа стария гранд енд паунд в стил Guida.
BJ Penn е в серия от 6 поредни загуби и няма победа от 9 години.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес