Зареждане

Chris Weidman: Аз съм кошмар за Israel Adesanya

Chris Weidman: Аз съм кошмар за Israel Adesanya
Публикувано на: Април 23, 2019 в 07:46 ч
Бившият шампион в средна категория Chris Weidman не е впечатлен от младата звезда Israel Adesanya, който наскоро успя да спечели временната титла в средна категория и чака битка с шампионът Robert Whittaker. Много хора хвалят “The Last Stylebender”, но Weidman вярва, че е по-добър и е кошмар за него в клетката. В интервю с Ariel Helwani, Weidman реши да поговори за Adesaya и ето какво мисли:



Хора всички ние полудяваме по Israel. Да, той е много талантлив и добър в стойка, а в последната си битка показа, че е много корав. Преди това обаче той се бие срещу Anderson Silva и Derek Brunson. Silva вече е на 44 години и е страйкър, което беше перфектно за Israel. Битката им беше равностойна. Фен съм на това момче и му харесва да го гледам, без съмнение искам да се бием. Мисля, че съм кошмарен опонент за него. Вижте моята борба и джиу-джитсу, както и моите размери ще са голям проблем за него. Мисля, че момчето е страхотно и преди го критикувах, защото не се беше бил с боец от топ 5, но сега успя да победи Kelvin. 







Weidman не се представя добре в клетката през последните няколко години и успя да спечели само 1 битка от 4 такива, които загуби с нокаут.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес