Зареждане

Чеченците бесни на съдиите, които порязаха Magomed Bibulatov

Чеченците бесни на съдиите, които порязаха Magomed Bibulatov
Публикувано на: Февруари 4, 2019 в 00:20 ч
Вчера на събитието във Форталеза бившия шампион на WSOF и WCFA, Magomed Bibulatov инкасира втора поредна загуба в UFC. Той се изправи срещу Rogerio Bontorin и се представи добре, но загуби с раздвоено решение, което вбеси президента на Чечня, Рамзан Кадиров и Абузайд Висмурадов, който е глава на специалните сили на Чечня като също така отговаря за охраната на Кадиров и е президент на бойния клуб Akhmat MMA.  Bibulatov представлява бойния клуб Akhmat и получи пълна подкрепа от Кадиров и Висмурадов, които споделиха следното в социалните мрежи:



Абузайд Висмурадов: Беззаконие !!! Това е единствения начин да се характеризира това, което направихте с Magomed Bibulatov на турнира UFC FIGHT NIGHT 144 в Бразилия. Той успя да го домнира и в стойка и на земята. Бразилеца се отличи с два опита за събмишън, които дори не успя да завърши. В крайна сметка съдиите дадоха победата на местния боец, но това е нереално. 

Така ли отсъждате в най-голямата организация ? Екипът на AHMAT сега е обзет от пълно разочарование и опустошение. За щастие, друг представител на клуба Said Nurmagomedov, демонстрира как да се бие и победи Ricardo Ramos в първия рунд.







Ето и какво има да каже по темата Кадиров:



Скъпи приятели, блестяща победа успя да запише представителя на боен клуб Akhmat, Said Nurmagomedov. Той се изправи срещу Ramos и показа добра игра. Той показа голяма класа. Поздравявам го за този прекрасен резултат. 

На същото събитие участие взе и нашия скъп брат Magomed Bibulatov, който през всичките три рунда беше по-активния боец, но двама от тримата съдии взеха спорно решение и дадоха победата за местния боец. Битката вече е в миналото и Magomed се представи достойно. Той е истински професионалист и днешния резултат само ще го направи по-силен.






Те дори пуснаха статистика от битката между двамата, за да докажат, че той е бил порязан от съдиите:








Вашето мнение какво е за това спорно решение ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес