Зареждане

Чарлз Оливейра си пожела Хабиб, Макгрегър или Фелдър

Чарлз Оливейра си пожела Хабиб, Макгрегър или Фелдър
Публикувано на: Ноември 18, 2019 в 00:00 ч
Чарлз Оливейра продължава своя възход и миналия уикенд в Бразилия нокатуира Джаред Гордън в първия рунд. Бразилеца навлезе в серия от 6 поредни победи с приключване и ще се изкачи в ранглистата. Той може да очаква вече големите битки, след като в последните си битки получава цели 5 бонуси. Бразилеца е с рекорд 28-8-1 в ММА и е рекордьор по победи със събмишън в UFC, като има цели 13 такива.

Оливейра спечели три битки тази година и за своите бъдещи изяви в октагона си пожела срещи с шампионът в категорията Хабиб, Конър Макгрегър или Пол Фелдър. Чарлз загуби с нокаут от Фелдър преди две години и явно ще търси отмъщение, защото от тримата най-голям смисъл за негов опонент има "Ирландския дракон". Не е ясно какво ще се случи с бразилеца, но ето какво иска той за в бъдеще:


Мисля, че е време да започна да говоря повече. Аз съм същия боец, който дойде от фавелите и съм здраво стъпил на земята. Сега обаче дойде време да започна да се обличам малко по-добре и да говоря малко повече. Трябва и да споменавам имена. 

Казах ви имената на Макгрегър и Фелдър, който е последния боец успял да ме победи. Искам да започна да се бия с бойци от топ 10. Всички говорят за Хабиб, но аз съм по-добър в стойка от него и не се страхувам от събаряния. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес