Зареждане

Chael Sonnen критикува Oscar De La Hoya за катастрофалната битка между Liddell и Ortiz

Chael Sonnen критикува Oscar De La Hoya за катастрофалната битка между Liddell и Ortiz
Публикувано на: Ноември 27, 2018 в 00:04 ч
През изминалия уикенд станахме свидетели на дебютното събитие на Golden Boy Promotions в ММА. Oscar De La Hoya организира трилогията между Tito Ortiz и Chuck Liddell, които оглавиха първото му събитие. Chael Sonnen, който дни наред критикуваше предстоящото събитие, както и Ortiz и Liddell реши да насочи критиката си към Oscar De La Hoya за това, че организирал това катастрофално събитие:


Oscar няма никаква страст към ММА и това е много ясно и очевидно. И когато градиш една битка или събитие, то няма как да имаш 1 клетка и останалото да се нареди от само себе си. Доста често съм чувал бойци, които заплашват, че ще напуснат дадена организация и ще си направят своя такава. На такива бойц им казвам - направете го. Точно това видяхме в тази ситуация с De La Hoya, Liddell и Ortiz.

Chuck и Tito се събраха и отидоха при Oscar да го запалят по идея, която никога не го е вълнувала и няма страст към нея. Те го запалиха по история, която той не знаеше как да разясни. Не казвам, че той е лош промоутър, но поуката тук е че трябва да си стоиш в твоята среда. Това беше катастрофа.




Съгласни ли сте с мнението на Sonnen ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес