Зареждане

Cain Velasquez преговаря с WWE и AEW

Cain Velasquez преговаря с WWE и AEW
Публикувано на: Септември 30, 2019 в 08:17 ч
Кариерата в ММА на бившият шампион в тежка категория на UFC Cain Velasquez явно е към края си. Преди няколко дни той сподели, че ще приключи с ММА в случай, че получи примамливи оферти от кеч организации и явно няма да го видим повече в клетката. Причината за това е факта, че Velasquez е получил оферти от водещите кеч организации WWE и AEW и най-вероятно ще приеме една от двете.

Миналия месец Velasquez дебютира в кеча за мексиканската кеч организация Lucha Libre AAA и се представи доста добре. По-рано този месец той отново участва на събитие организирано от AAA и сега има още 1 изява от своя договор с тях, която ще се проведе следващия месец. След своята последна битка за AAA той ще бъде свободен да избере новата си организация и Dave Meltzer от The Wrestling Observer споделя, че към него има интерес от WWE и AEW, които са готови да му предложат договор.

В играта за подписа на Velasquez ще се включи и организация от Япония и явно няма повече да видим 37-годишния боец в клетката. В своята ММА кариера Cain записа рекорд 14-3, като 12 от победите му бяха с нокаут. Той е считан за един от най-добрите в категорията, но контузиите му попречиха да разгърне напълно своя потенциал. Velasquez беше аут от ММА цели 3 години, но в началото на годината се завърна и загуби за 26 секунди от Francis Ngannou, който го нокаутира в Аризона.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес