Зареждане

Cain Velasquez нападна Brock Lesnar в WWE

Cain Velasquez нападна Brock Lesnar в WWE
Публикувано на: Октомври 5, 2019 в 07:49 ч
Бившият шампион в тежка категория на UFC Cain Velasquez явно е подписал договор с кеч организацията WWE. Преди няколко дни стана ясно, че той е получил оферта и явно е приел. По-рано днес на последното събитие на WWE Brock Lesnar победи Kofi Kingston и стана шампион, но празненствата бяха прекъснати от Velasquez, който влезе в залата и се качи на ринга, за да атакува своя бивш опонент в UFC.

Вижте също:  И Тайсън Фюри изненадващо цъфна в кеча

Cain успя да събори Lesnar на земята и го засипа с удари, а Lesnar успя да се измъкне и да избяга, но това ще има продължение. През август Cain направи дебют в кеча и наскоро сподели, че има голяма вероятност да приключи с ММА при оферта от голяма организация. Той вече е част от WWЕ, което явно ще сложи край на неговата кариера в октагона. Ето какво се случи между Velasquez и Lesnar:
Преди 9 години двамата споделиха клетката в UFC и тогава Velasquez победи с нокаут в 1-вия рунд и стана шампион в тежка категория. WWЕ ще се възползват от общото им минало и ще подновят тяхната вражда в кеча, което определено ще се хареса на феновете.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес