Зареждане

Брутално! Никола Дипчиков спря тока на Слипенко в първия рунд

Брутално! Никола Дипчиков спря тока на Слипенко в първия рунд
Публикувано на: Февруари 9, 2024 в 19:56 ч
Никола Дипчиков се завърна в клетката на чеченската ММА лига АCA.

Нашият боец се изправи срещу Виталий Слипенко в бой от главната карта на събитието ACA 170, което се провежда в Москва, Русия. Битката между двамата беше в средна категория. Никола започна с лоу кик и видимо беше по-бърз от своя съперник. Двамата на няколко пъти скъсиха дистанцията и разменяха удари, но нищо не влизаше чисто. 

Лоу киковете от двете страни продължаваха. След размяна на лоу кикове Никола тръгна в атака и вкара комбинация от удари. Слипенко тръгна назад, а Дипчиков го свали на земята с брутален ляв. Последваха още няколко крошета от Дипчиков, което принуди рефера да се намеси. Така всичко приключи за по-малко от 3 минути.

"Бях готов за здрава битка, която да продължи 3 рунда. Слипенко опита да ме свали. Не очаквах да го нокаутирам. Интересувам ли се от реванш с Долгов ? Да, защо не ? Ще видим. Поздравявам всички българи!", сподели Дипчиков след битката. 

С тази победа Дипчиков се връща към победите в клетката на ACA. Никола вече има 23 победи в своята ММА кариера, която включва 11 загуби и 1 несъстояла се битка. В 19 от срещите си той спечели с нокаут. Трябва да отбележим, че Никола е 10 години по-стар от 29-годишният Слипенко.

Друг интересен факт е, че Слипенко е бивш шампион в полусредна категория. 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес