Зареждане

Brian Ortega иска титлата и отмъщение над Max Holloway

Brian Ortega иска титлата и отмъщение над Max Holloway
Публикувано на: Септември 22, 2019 в 04:00 ч
Качил: DoloR
Brian Ortega (14-1 MMA, 7-1 UFC) пропиля своя шанс и не успя да спечели титлата в категория перо. През декември миналата година той беше непобеден в рекорд 14-0 в ММА и в серия от 6 поредни впечатляващи победи, които му спечелиха 5 бонуса. Ortega си спечели шанс за титлата, след като нокаутира Frankie Edgar и на UFC 231 в Канада се изправи срещу Max Holloway.

Битката между двамата беше доста брутална и в нея Holloway размаза Ortega и го доминираше във всеки един момент от срещата. След 4 рунда брутален побой битката между двамата беше спряна от лекар, защото Brian пое прекалено много щети. Това беше последната битка на Ortega и той е аут вече 9 месеца, в които се възстановяваше и дебнеше за подходяща възможност.

Сега той е напълно възстановен и се цели в опонент от топ 10 на категорията. Ortega иска да спечели титлата и да си отмъсти на Holloway, който го спука от бой миналата година:


Ще се бия отново. Имаше сериозна възможност да се бия в Мексико срещу Yair Rodriguez, но се случиха някои неща и не успяхме да го уредим. Промених доста неща и очаквах битка. Вече съм възстановен и си връщам формата. Готов съм да се бия. Дайте ми опонент, дата и локация и аз ще започна тренировъчен лагер. 

Трябва да се бия тази година. Прицелил съм се във всеки от топ 10 и всеки извън топ 10. Готов съм за всеки един. След загубата от Holloway разбрах, че е време за промяна. Сега вече се чувствам като истински атлет. Във всяка една битка в UFC успях да приключа моите опоненти. 

Сега обаче трябва да направим точните неща. Няма повече да мисля като тези от старата школа, защото съм професионален атлет. Преди исках само да разменям удари в стойка и да пренасям нещата на земята. Max ми показа, че не може така и трябва да покажеш повече ако искаш да си шампион.

 След загубата от него трябваше да издигна играта си на по-високо ниво. Искам да спечеля титлата и да си отмъстя на Holloway. Защо да не се случат и двете неща в една вечер ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес