Зареждане

Брайс Мичъл за милионите имигранти, пристигащи в Америка: Събира се армия

Брайс Мичъл за милионите имигранти, пристигащи в Америка: Събира се армия
Публикувано на: Януари 10, 2024 в 00:00 ч
Брайс Мичъл изразява загрижеността си относно милионите имигранти, които идват в Америка.

Мичъл (16-3 MMA) наскоро се би с Джош Емет (19-4 MMA) през декември тази година на UFC 296. Резултатът беше победа с нокаут в 1:57 мин. на първия рунд за Емет, който препарира Брайс с тежка деснячка. "Thug Nasty" вече има 2 победи и 2 загуби в последните си 4 участия в октагона.

29-годишният Брайс Мичъл често публикува своите политически, морални и конспиративни възгледи в социалните мрежи.

В последната си тирада боецът в категория перо изрази загрижеността си относно милионите имигранти, които идват на американска земя.

Говорейки за видеото, публикувано в "Инстаграм", Брайс Мичъл предаде следната информация:

"Така че тази сутрин видях видео на един политик, той се оплакваше от тези милиони и милиони имигранти, които идват през границата. Знам, че е политик, защото носеше костюм и вратовръзка и беше в някаква съдебна зала. Крещи, че тези хора ще фалшифицират изборите, за да гласуват срещу нас, всички тези имигранти ще гласуват за демократите и така тази страна ще падне."

Продължавайки, Брайс Мичъл каза:

"Е, приятелю, аз съм тук, за да ти кажа, че би било хубаво, ако това е всичко, което тези имигранти ще направят. Вие живеете в приказка. Те вече фалшифицираха едни избори и това няма нищо общо с имигрантите."

"Нека ти кажа, че това е струпване на армия. Това не е, за да се фалшифицират избори. Това може да се направи лесно с помощта на електрониката. Те водят милиони хора тук, за да създадат армия. Не ме интересува дали някой смята, че съм прав или не, просто ви казвам това, което ми подсказва здравият разум."

В заключение арканселецът отправи предупреждение:

"Всички тези млади мъже, в бойна възраст, които идват, просто ви казвам да се запасите с дърва за огрев, консерви, боеприпаси и да се сближите със съседите си."

В съобщението боецът е публикувал и следните мисли:

"Лудост е, че пускам подобен пост и той получава толкова много омразни коментари и бива цензуриран толкова силно, а педофилите се разхождат по светло и нямат никакво наказание."

"Надявам се на най-доброто за нас, знам, че доброто ще победи срещу злото. Не се притеснявам. просто исках да изчистя това погрешно схващане, да изразя степента на ангажираност, но не се притеснявам, готов съм. И наистина мисля, че тази година ще бъде добра, не предсказвам гибел и мрак. Но съм наясно с техните заложби. Всичките им заговори ще се провалят."

"Дори и тези имигранти да не сформират армии, те пак крадат данъците ни и внасят престъпност и тежки наркотици като фетанол. Така че това е част от техния план - да разбият тази страна. Страната, в която все още има най-много последователи на Исус. Ето защо ние сме най-силната държава в света. Никой друг начин на живот не води до такава просперираща държава освен пътят на Исус Христос. Всичко, което могат да направят, за да съборят тази нация, ще опитат."

Вярвате ли, както очевидно Брайс Мичъл, че САЩ трябва да се подготвят за война в собствените си граници?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес