Зареждане

Брайс Мичъл: Въоръжен съм до зъби и няма да се ваксинирам

Брайс Мичъл: Въоръжен съм до зъби и няма да се ваксинирам
Публикувано на: Февруари 24, 2022 в 02:00 ч
Младата ММА звезда Брайс Мичъл не е от хората, които сляпо вярват, че правителството им мисли доброто. 27-годишния боец на UFC ще се завърне в клетката на 5-ти март. Той ще се бие на UFC 272 в Лас Вегас с Едсън Барбоса в категория перо.

Наскоро Мичъл беше гост в предаването на Ариел Хелуани. Двамата трябваше да говорят за подготовката на Брайс за боя с Барбоса. Разговора обаче беше много различен от очакваното.

Мичъл използва платформата на Хелуани, за да предупреди хората за неправдата, която се случва. Ето какво сподели той:

"Преди Холокоста през 1938 година Хитлер забрани на евреите в Германия да имат оръжие. Има причина да го направи. Той искаше да обезоръжи населението, преди да ги събере и убие. Така че, когато говоря за това защо тези оръжия са важни, трябва да знаете защо имаме тези оръжия. 

Разбира се, това не е само за лов. Това е да се предпазим от хора, които нахлуват в домовете ни. Но причината, поради която те наистина са тук, е да се предпазим от нашето собствено правителство. Това е за сваляне на тиранично правителство.  

Оръжията са причината в Арканзас да нямат принудителни ваксини. Те нямат принудителна ваксинация. Не можете да ги принудите. Те нямат силата. В моя квартал всички сме въоръжени до зъби. 

Въоръжен съм до зъби, братко. Ние няма да позволим на това правителство да инжектира това, което те казват, че е лекарство в тялото ни без нашето съгласие."

Има ли логика в думите му ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес