Зареждане

Брандън Морено: Фигередо е много грозен задник

Брандън Морено: Фигередо е много грозен задник
Публикувано на: Юни 1, 2021 в 00:00 ч
Брандън Морено реши да обижда своя съперник Дейвисън Фигередо. Двамата ще направят реванш за титлата в категория муха на UFC 263, което ще се проведе на 12-ти юни в Аризона. В края на миналата година видяхме първата им битка, в която имаше много зрелище.

Фигередо и Морено дадоха всичко от себе си и стигнаха до решение, което беше равенство. Брандън беше освободен от UFC преди няколко години, защото беше в серия от загуби. Той обаче отиде в LFA, където стана шампион и пак се върна в UFC.

Морено се намира в серия от 4 поредни победи и няма загуба в последните си 6 битки. Той показа голямо сърце и издръжливост в първата битка. Сега той е готов на всичко да спечели титлата и пред TMZ сподели следното:

Не знам дали Фигередо ме уважава след първата ни битка. Той не е много умен, ако трябва да съм честен. Знам, че усети моята сила, но след битката започна да говори глупости. Започна да се оправдава и да говори, че ще ме приключи във втората битка. Не ми пука. Аз съм фокусиран върху себе си. 

Искам да стана шампион в категорията. Вълнувам се. Ще бъде сбъдната мечта, ако стана шампион. Имам недовършена работа с Фигередо и трябва да я довършим. Казах ви, че той не е много умен и е задник. 

Това момче е толкова грозно. Не мога да повярвам, че е толкова грозен. Той иска да стане следващия Конър Макгрегър, но на мен не ми пука. Аз просто искам да взема титлата. 

Ще успее ли Морено да вземе титлата ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес