Зареждане

Брандън Морено: Фигередо е много грозен задник

Брандън Морено: Фигередо е много грозен задник
Публикувано на: Юни 1, 2021 в 00:00 ч
Брандън Морено реши да обижда своя съперник Дейвисън Фигередо. Двамата ще направят реванш за титлата в категория муха на UFC 263, което ще се проведе на 12-ти юни в Аризона. В края на миналата година видяхме първата им битка, в която имаше много зрелище.

Фигередо и Морено дадоха всичко от себе си и стигнаха до решение, което беше равенство. Брандън беше освободен от UFC преди няколко години, защото беше в серия от загуби. Той обаче отиде в LFA, където стана шампион и пак се върна в UFC.

Морено се намира в серия от 4 поредни победи и няма загуба в последните си 6 битки. Той показа голямо сърце и издръжливост в първата битка. Сега той е готов на всичко да спечели титлата и пред TMZ сподели следното:

Не знам дали Фигередо ме уважава след първата ни битка. Той не е много умен, ако трябва да съм честен. Знам, че усети моята сила, но след битката започна да говори глупости. Започна да се оправдава и да говори, че ще ме приключи във втората битка. Не ми пука. Аз съм фокусиран върху себе си. 

Искам да стана шампион в категорията. Вълнувам се. Ще бъде сбъдната мечта, ако стана шампион. Имам недовършена работа с Фигередо и трябва да я довършим. Казах ви, че той не е много умен и е задник. 

Това момче е толкова грозно. Не мога да повярвам, че е толкова грозен. Той иска да стане следващия Конър Макгрегър, но на мен не ми пука. Аз просто искам да взема титлата. 

Ще успее ли Морено да вземе титлата ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес