Зареждане

Бо Никал за Чимаев: Прави се на герой, но млъкна, след като влязох в UFC

Бо Никал за Чимаев: Прави се на герой, но млъкна, след като влязох в UFC
Публикувано на: Март 29, 2024 в 02:00 ч
Откакто Бо Никал стигна до UFC, той говори само за Хамзат Чимаев през цялото време. Очевидно той няма да се успокои, докато не се бие с него.

Ако се съсредоточим само върху коефициентите на хартия, тогава ще открием, че Чимаев в момента е най-силният в средната категория в целия списък на UFC. Дори и срещу шампиона букмейкърите вярват в него, което се дължи най-вече на факта, че му противодейства със стил. В евентуалната битка на Чимаев с Никал, то стиловете съвпадат.

Никал е спечелил само две битки в UFC, но има висок потенциал и е напълно убеден, че ако се стигне дотам, тогава лесно ще се справи с Хамзат. Бо се завръща на UFC 300 през април, за да се бие с Коди Бръндейдж в Лас Вегас. И ако го питате какво иска след UFC 300, от отговорът е ясен - Хамзат Чимаев:

„Вече не се забавлявам, когато виждам на какво си играят хора като Чимаев. Те имат високо его и изглеждат като световни шампиони пред всички. Точно затова дойдох в UFC. Дойдох, за да победя всички момчета, които се мислят за по-добри, отколкото са в действителност. Хамзат Чимаев е един от тях. Той продължава да говори колко е гангстер, но накрая дори не успя да достигне лимита на полусредна категория.

Това наистина ме вбесява. Човек, който говори, трябва да се държи като професионалист. Чимаев тук го играе героя, царя, но в действителност той е ужасно надценен. Мисли се за недосегаем, но откакто се появих тук, изведнъж замлъкна. Случайно ли е ? Чимаев е основната ми цел веднага след UFC 300. Лесно ще го победя в основния му стил – борбата. Ще го бия, защото вярвам, че съм много по-добър в това от него. 

И когато аз се справя с него, други ще дойдат. Разбирам, че много хора все още не ме познават наистина и може да се съмняват в мен, но аз имам над 120 професионални мачове по борба зад гърба си. Имам десет пъти повече опит от Чимаев. Ето защо си вярвам толкова много.“, каза Никал.

Кой би победил в такава битка ? Чимаев или Никал ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес