Зареждане

Благой Иванов: По-добър съм от Derrick Lewis и ще победя

Благой Иванов: По-добър съм от Derrick Lewis и ще победя
Публикувано на: Октомври 31, 2019 в 00:00 ч
Този уикенд Благой Иванов - Багата влиза в клетката на UFC за 3-ти път тази година. Багата е в серия от 2 поредни победи и ще мери сили с опасен съперник в лицето на бившият претендент за титлата Derrick Lewis. Битката между двамата ще бъде в главната карта на UFC 244 в Ню Йорк и се очаква да започне след 4:30 българско време.

Иванов вярва, че е по-добър от своя опонент и ще го победи, за да влезе в топ 5 на тежка категория. Нашето момче споделя, че се намира в отлична форма и загатна, че може да заложи на борба. Ето какво сподели в интервю Багата преди важната битка с "The Black Beast":


Исках да се бия срещу Derrick Lewis след победата, която записах над Tai Tuivasa. Lewis е в топ 5 на тежка категория и точно срещу него исках да се бия. Никога не се знае какво може да стане в тежка категория. При нас един удар може да реши всичко. Сега съм в много добра форма и съм готов за битка. Уважавам силата на Lewis, но не мисля, че ще му е от полза срещу мен. 

Моето кардио е по-добро и съм готов за тази битка с него. Аз съм по-добър от него и имам по-добро кардио. Моите ритници и скоростта ще са фактор в битката. Знам, че ще спечеля тази среща. Ще ви покажа моята борба. Аз обичам да се бия в стойка, но борбата си я имам. 

Работих доста с Daniel Cormier. Той ми помoгона доста и научих много от него. DC е двукратен шампион и определено учиш много в залата от него. Моя треноровъчен лагер се проведе в института на UFC във Вегас. Javier Mendez беше в Абу Даби за Khabib, а DC беше в почивка след битката със Stipe Miocic. 

Това са част от причините да тренирам във Вегас. Това е битка, която ще ме вкара в топ 5 на категорията. Всяка битка е важна, но тази е най-важната. Мисля, че след победата над Derrick Lewis ще трябва да запиша още една, за да се бия за титлата. Фокусиран съм само върху Derrick и победата. Ще видим как ще се проведе срещата. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес