Зареждане

BJ Penn: В рекордна серия от загуби съм, но искам да се бия

BJ Penn: В рекордна серия от загуби съм, но искам да се бия
Публикувано на: Май 15, 2019 в 00:00 ч
40-годишната легенда BJ Penn не е готов да се оттегли от ММА. Миналия уикенд той инкасира 7-ма поредна загуба в UFC и това е рекорд в организацията. Penn няма победа вече 9 години, но желанието му за битки е голямо и той няма намерение да се оттегля от ММА, въпреки че много хора вярват, че правилното решението за него е да спре:



Guida дойде в добра форма и ние го очаквахме. Той не потърси много събаряния. Clay успя да вкара добри удари и ритници. Това беше добра битка и той се представи по-добре в 3-те рунда. Честно казано се чувствах по-добре, отколкото преди. Успявах да го намеря с моите удари и беше добра битка. Знам, че съм в серия от загуби и казват, че е най-дългата в историята на UFC. Аз обаче не падам в нокаут. 


Има много бойци, които са в най-добра форма, но биват нокаутирани. Имаше такива и на събитието в Бразилия. Чувствам се добре и имам желание да се състезавам. Обичам битките и Anderson Silva го каза добре. Никога не трябва да съжалявате един лъв, защото той не се самосъжалява, когато е обграден от хиени.






Трябва ли да се оттегли BJ Penn ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес