Зареждане

Бивш ММА боец получи доживотен затвор

Бивш ММА боец получи доживотен затвор
Публикувано на: Февруари 25, 2018 в 13:56 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Преди няколко дни Nelson Ivan del Valle-Nazario, 34, получи доживотен затвор заради сексуално посегателство над 12 годишно момиченце. Nazario e бивша ММА боец с рекорд 3-3 и се биеше по името Nelson "Angry Bird" Delvalle. Той се е състезавал в Real Fighting Championships (RFC) and Fire и Ice Fighting Championships между 2012 и 2016.

Nazario е собственик на фитнес зала и се подвизаваше като ММА треньор. Жертвата е негов ученик. Посегателствата са станали в залата и дома на жертвата. Той е посегнал на момичето за първи път през март 2015 когато то е било на 11 години и това е продължило до септември 2016. Nazario е арестуван през ноември следователите разполагат със запис на който той си признава всичко.

Жертвата застана лице в лице с насилника си в съда и направи емоционално изказване:
 
Това което ми причини ме нарани и никога няма да го забравя. Майка ми ме записа да тренирам ММА, за да се справя с хулиганите в училище. Тя ти плащаше да ме обучаваш, а ти ме изнасили. Ти беше не само треньор, но и доверен приятел затова ми беше трудно да призная това, което се случи. Искам да ме погледнеш и да си спомниш как ми каза,  че ако проговаря няма да ми повярват. Проговорих и те ме чуха.

Майката на момичето съобщи, че ти е направило неуспешен опит за самоубийство. Докато семейство на момичето и то говореха пред съда всички в залата едвам сдържаха сълзите те, но Nazario не се трогна и през цялото време мърмореше и се усмихваше самодоволно. Nazario e тренирал стотици деца и майката призова да не се страхуват и ако той е посегнал на някой друг той да проговори.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес