Зареждане

Бивш боец на UFC изрази подкрепа към LGBTQ+ младежите

Бивш боец на UFC изрази подкрепа към LGBTQ+ младежите
Публикувано на: Юни 24, 2023 в 12:00 ч
Филип Джак Брукс, известен със сценичния си псевдоним CM Punk, придоби известност с бунтарската си личност и отдадеността си на хетеросексуалния начин на живот.

По време на кариерата си Брукс постигна забележителни успехи, включително спечели три пъти титлата в тежка категория на WWE и стана 19-ият шампион на WWE с тройна корона само за 203 дни. CM Punk е човек с много таланти.

Той е професионален борец, спортен коментатор, актьор и майстор на бойните изкуства. Той направи дългоочакваното си завръщане на ринга на дебютното шоу AEW Collision. По време на събитието Punk се възползва от възможността да вдигне табела с послание за LGBTQ+ солидарност.

След края на шоуто Punk забеляза фен, който държеше табела с надпис "Подкрепете LGBTQ+ младежите". Пънк, заедно с Кеш Уилър и Дакс Харууд, хванаха табелата на фена и го поканиха на ринга, за да обсъдят значението на правата на LGBTQ+.

"Не знам какво е усещането да си хванат в капан в тяло, на което не чувстваш, че принадлежиш. Ето защо подкрепям това. Подкрепям транс децата, подкрепям гейовете и лесбийките. Искам всеки да бъде себе си. Просто не причинявайте вреда на останалите. Благодаря ви. Обичам ви.", каза Punk.

Брукс има запомнящ се кратък престой в UFC. Той беше събмитнат от Мики Гал за 2 минути в дебютната си битка. След това Punk имаше още една битка срещу Майк Джаксън, която губи след неубедителни три рунда. По-късно загубата е отменена, след като Джаксън се провали на допинг тест.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес