Зареждане

Битката между Demetrious Johnson и Ray Borg е пренасрочена за UFC 216

Битката между Demetrious Johnson и Ray Borg е пренасрочена за UFC 216
Публикувано на: Септември 14, 2017 в 09:30 ч
 
Ultimate Fighting Championship обяви вчера (13-ти сепртември), че битката за титлата в категория муха между Demetrious Johnson и Ray Borg е пренасрочена за UFC 216 на 7-ми октомври 2017-та година в Лас Вегас, Невада.
 
Срещата първоначално трябваше да се проведе в UFC 215 (9-ти септември), но беше отложена само няколко дни преди да се състои, след като Borg се разболя. В резултат на това битката за титлата при жените в категория петел между Amanda Nunes и Valentina Shevchenko оглави събитието.
 
 
Битката за Johnson може да бъде историческа, след като той има възможността да подобри рекорда за най-много защити на титлата, тъй като в момента той е изравнен по този показател с Anderson Silva с впечатляващите 10 поредни защити.
 
Битката между Johnson и Borg също така дава доста по-голяма дълбочина на събитието (UFC 216), тъй като понастоящем там вече е битката за временната титла в лека категория между Tony Ferguson и Kevin Lee, а също така и тази между Fabricio Werdum и Derrick Lewis в тежка категория.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес