Зареждане

Bisping сложи край на приказките за пенсиониране: Обичам това прекалено много

Bisping сложи край на приказките за пенсиониране: Обичам това прекалено много
Публикувано на: Октомври 14, 2017 в 09:45 ч

Настоящият шампион в средната категория на UFC, Michael Bisping наскоро заяви, че предстоящият двубой с Georges St. Pierre най-вероятно ще му е последен.

38-годишният боец има статистика 20-7 откакто направи дебюта в организацията през 2006-та.

Изглежда обаче, че "The Count" обича прекален много битките, за да ги изостави докато е на върха.
 
"Много хора ме питат за оттеглянето. Обичам всичко това прекалено много. Обичам целия процес - това да се подготвяш за битка. Преди 8 седмици бях извън форма. А сега се чувствам като най-добрия в света. Мога да победя всеки на тази планета, особено GSP. Обожавам целия този процес. Така че не - няма да се оттеглям."

Ако Bisping наистина се задържи и следващата година тогава го очакват доста интересни битки в средната категория. Но зависи дали ще остане шампион след двубоя си с St. Pierre.
 
"Истината е, че Georges попадна в капан, в който попадат много хора. Той си помисли, че може да ме победи - това е. Затова иска да се бие с мен. Мислиш с твоя малък мозък, че можеш да ме победиш, но не можеш!

Това е грешката, която направи - капанът, в който попадат много хора. Те ме гледат по телевизията и си мислят 'мога да го победя този'. Но това, което не виждат е това, което нося в сърцето и ума си. На 4-ти ноември ще разбереш."

Хубаво е да висим, че Bisping е с подходящата настройка за UFC 217 следващия месец.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес