Зареждане

Bisping може да се пенсионира след двубоя си с GSP

Bisping може да се пенсионира след двубоя си с GSP
Публикувано на: Септември 19, 2017 в 07:10 ч

Michael Bisping очаква с нетърпение защитата на титлата си в средната категория срещу звездата Georges St. Pierre. "Rush" се завръща в Октагона след голямо отсъствие и в горна за него категория директно в шампионски двубой.

Bisping най-вероятно очаква, че добре ще осребри тази възможност и намекна, че може и да не се бие след това.
 
"Има вероятност това да ми бъде последния двубой. Не знам дали ще се бия отново след това. Не знам какво ми е приготвило бъдещето, но това е напълно възможно. Може би това ще ми е последната битка, така че всички, които искат да видят Michael Bisping нокаутиран - това е последния ви шанс.

В този спорт съм от много дълго, а има толкова други неща от живота. Все още ме влече, не ме разбирайте погрешно, но човек не може да се бие вечно."

За Bisping да се оттегли като шампион би бил страхотен завършек на неговата приказка и е нещо, което "Rush" трябваше също да направи, вместо да се върне след толкова дълго време и да рискува да загуби.
 
"Georges трябваше да се оттегли като шампион," смята Bisping. "Ще го победя и ще се оттегля от шампион. Всичко зависи обаче - ако има достатъчно добри хонорари и след това, може и да остана. Семейството ми иска да се оттегля. Мениджърът ми също. Но нека сега да се фокусираме върху битката ми с George."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес