Зареждане

Биспинг: Конър Макгрегър е невинен до доказване на противното

Биспинг: Конър Макгрегър е невинен до доказване на противното
Публикувано на: Януари 26, 2023 в 00:00 ч
Конър Макгрегър и скандалите вървят ръка за ръка. 

"The Notorious" редовно се оказва в епицентъра на криминални или съдебни истории. Поредният скандал с негово участие не е нов, случи се по време на празнуването на 34-ия рожден ден на Конър в Ибиса. Сънародничка на Макгрегър била поканена от боеца първо на самото парти, а след това на яхтата му. 

Съобщава се, че съпругата на Конър и негови приятели са присъствали там. В един момент, според жената, Макгрегър започнал да се държи агресивно. Жертвата твърди, че той я е малтретирал словесно, след което е използвал бойните си умения. 

Жената е ритната в корема, а след това е ударена с юмрук в лицето. След като събаря жертвата, Конър започва да крещи и да заплашва, че ще я хвърли зад борда. Информацията стана известна на широката общественост едва след като момичето се свърза с ирландската полиция. 

По време на първоначалния процес полицията свали обвиненията срещу Макгрегър, но шест месеца по-късно се появиха нови показания на жертвата. Сериозността на ситуацията се потвърждава от незабавната реакция на представителите на Макгрегър. 

Неговият прессекретар Карън Кеслър публикува изявление, в което настоява, че Конър твърдо отрича всички обвинения относно инцидента на яхтата. Бившият шампион на UFC в средна категория Майкъл Биспинг, вярва, че Конър е невинен до доказване на противното.

Майкъл го сравни с Майк Тайсън, който често имаше проблеми с властите в миналото.

„Истината е, че той е невинен до доказване на противното. Хората могат да говорят каквото си искат, но това не прави думите им верни. Не защитавам Конър Макгрегър, но той е богат и много известен. 

И има хора, които имат нужда от пари. Където и да отиде Макгрегър, той, подобно на Майк Тайсън, ще бъде заобиколен от глупаци. И не съм казал, че тази жена е една от тях.“, каза Биспинг в епизод на канала си в YouTube.

Невинен ли е Конър Макгрегър в тази ситуация ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес