Зареждане

Bigfoot Silva готов да даде реванш на Fedor Emelianenko през декември в Япония

Bigfoot Silva готов да даде реванш на Fedor Emelianenko през декември в Япония
Публикувано на: Октомври 9, 2019 в 09:11 ч
Antonio Silva, който е по-известен като "Bigfoot" се готви усилено за своя дебют на BKFC 8. Той ще се бие с голи ръце срещу Gabriel Gonzaga след 10 дни във Флорида. Графика на бразилеца е сериозен и той вече има обявена още една битка. В края на ноември Silva ще се бие срещу Gregory Tony по правилата на кикбокса.

Той обаче е готов да направи и битка през декември, като за нея е избрал опонент. "Bigfoot" иска да учасва на голямото събитие, което от Bellator и RIZIN ще организират съвмество в края на годината. Очаква се легендарният Fedor Emelianenko да оглави събитието, а Silva е готов да му даде реванш.

Двамата се биха преди 9 години в четвъртфинал от турнира в тежка категория на Strikeforce. Тогава Silva шокира света с победа с технически нокаут и сега е готов да даде шанс на Fedor за отмъщение:


Разбрах, че ще има голямо събитие в края на годината и веднага писах на Patricky Freire. Казах му, че двамата с брат му имат добра връзка с Bellator и поисках от него да помогне. Нека видим дали ще излезе нещо и дали ще има шанс за такава битка. Нищо не се знае. 

Може от Bellator да проявят интерес към втора битка между мен и Fedor. Ще бъде страхотно. За мен такава битка ще бъде чудесна. Fedor е боец, на когото винаги съм се възхищавал. Нека видим какво ще стане. Вече изявих желание и мисля, че ще бъде много интересна битка.


Silva се намира в серия от 5 поредни загуби и губи 8 от последните си 10 битки. Той има само една победа в последните 6 години и тя беше през 2015 година с нокаут над Soa Palelei. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес