Зареждане

Бен Аскрен обиди жестоко жена си... без да иска

Бен Аскрен обиди жестоко жена си... без да иска
Публикувано на: Април 26, 2023 в 10:00 ч
Бен Аскрен може би ще спи на дивана тази вечер... и то защото случайно обиди съпругата си в публикация, която трябваше да бъде благодарствена към нея.

Бившата звезда на UFC направи гаф във вторник следобед на страниците си в Туитър и Инстаграм... когато се опитваше да похвали съпругата си Ейми за това, че е страхотна майка.

В коментара си - който беше оставен като описание на снимка, на която е с Ейми и децата им - той написа:

"Напоследък виждам разни хора да пишат в социалните мрежи как са успешни в живота, защото съпругата им е привлекателна. Не оспорвам твърдението, но мисля, че да намериш съпруга, която е страхотна майка, е 500% по-важно!!!

Благодаря на Ейми, че е толкова добра майка за децата ни."

Проблемът... изглежда, че в публикацията му има намек, че може би съпругата му, за която е женен повече от десетилетие, не е привлекателна.

Феновете бързо забелязаха този гаф - в социалните мрежи те обърнаха внимание на Аскрен за начина, по който е формулирал комплимента си... като мнозина го призоваха да свали публикацията, преди тя да я види.

Но малко повече от час след като го написа... Аскрен се обърна към онези, които смятаха, че неволно е нарекъл съпругата си грозна.

"За тези от вас, които са твърде глупави, за да разберат, че няколко неща могат да бъдат верни едновременно. Съпругата ми е едновременно много секси и страхотна майка", заяви бившият боец. "Да бъдеш страхотна майка е много по-важно, както първоначално заявих."

Засега не изглежда Ейми да се е възмутила от коментара... всъщност тя просто написа под поста му, че тя му е спестила доста псувни - засега.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес