Зареждане

Ben Askren, Henry Cejudo и Patricio Freire сразиха McGregor заради критиката към ONE

Ben Askren, Henry Cejudo и Patricio Freire сразиха McGregor заради критиката към ONE
Публикувано на: Ноември 9, 2018 в 10:42 ч
Conor McGregor реши да се изкаже по темата със закритата категория на UFC и призова ONE да подпише с всички бойци, които ще бъдат освободено от организацията. Conor обвини за закриването на категорията основателя на ONE, Chatri Sityodtong, но според Ben Askren, Henry Cejudo и Patricio Freirе той не е единствения виновен в тази ситуация:


Категория перо оцеля без Conor McGregor в нея. Категория муха не може да оцелее без Demetrious Johnson ? Нима ни казвате, че DJ е по-голям от Conor McGregor ?



Шампиона в категория муха Henry Cejudo също отговори и то доста остро към McGregor, а след това изтри своя пост. В днешно време обаче дори и да го изтриеш, щом вече си го пуснал няма скриване:


Conor McGregor, не се тревожи за категория муха, а за уменията ти по граплинг, борба и за сърцето ти.




Това далеч не е всичко, защото боеца от категория перо на Bellator, Patricio Freire също реши да коментира изказването на McGregor:


Conor McGregor, ти или си лицемер или евтиното уиски и наркотици са повлияли на мисленето ти. Трябва да обвиняваш UFC за това, че закриха категорията. а не ONE. UFC можеха да задържат DJ и категорията, ако имаха желание. Трябва да оказваш натиск на UFC, но истината е че не ти пука.




Кой е прав в тази ситуация ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес