Зареждане

Ben Askren: Ако Georges St-Pierre иска да остави историческа следа, аз съм точния човек

Ben Askren: Ако Georges St-Pierre иска да остави историческа следа, аз съм точния човек
Публикувано на: Март 9, 2018 в 13:14 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Наскоро GSP даде първото си интервю откакто сдаде титлата заради здравословни проблеми. Той беше гост в Часът на ММА и сподели, че ще се бие само с човек, който може да го издигне още повече. Битка която да остане в историята и в наследството му.

GSP посочи кой ще бъде този опонент, но поради липса на известност за сега няма да се бие с Ben Askren. Askren от своя страна мисли, че точно той е човекът, който GSP търси и който ще го издигне още повече.

Вижте какво сподели Askren:
 
GSP е много умен боец, който е направил милиони и е успял да ги спести. Той иска битка за наследството му, защото още някой милион няма да му е от полза. Точно това трябва да разберат повечето атлети, защото те остават прекалено дълго в играта и харчат повечето си пари. Аз съм боецът с който той трябва да се бие, за да изгради името в историята, защото всички ме сочат с пръст и казват - Точно този човек може да победи GSP. Той показа голямо уважение към мен и мисля, че хората вече ме познават. Да той има повече битки и пари от мен, но аз искам да се бие и доказвам срещу най-добрите.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес