Зареждане

Bellator готови да дадат нов шанс за титлата на Фьодор Емеляненко

Bellator готови да дадат нов шанс за титлата на Фьодор Емеляненко
Публикувано на: Декември 30, 2019 в 08:00 ч
Фьодор Емеляненко може да получи нов шанс за титлата в Bellator. Скот Кокър, който е президент на организацията е в отлични отношения с легендарния боец и няма нищо против да му даде нов шанс. В началото на годината Фьодор сподели клетката с Раян Бейдър в Калифорния, където двамата се биха на финала на турнира в тежка категория.

Бейдър нокаутира Емеляненко в първия рунд и спечели турнира и титлата в категорията. Миналия уикенд Фьодор победи с нокаут Куинтън Джаксън в Япония и така записа нова победа с нокаут в първия рунд. Последния император е с рекорд 3-2 в Bellator, като всички 5 срещи приключват с нокаут в първия рунд. Фьодор има оставащи две битки в кариерата си и Кокър е готов да му даде нов шанс за златото срещу Бейдър:


Честно казано това ще си зависи от Фьодор. Вече ви казах, че той е с рекорд 3-1 в последните си 4 битки в организацията. Мисля, че той изглеждаше фантастично тази вечер в Япония. Ако титлата е нещо, което той иска, то тогава определено ще работим в тази посока. 

Не съм сигурен, че това е важно за него. Не съм го коментирал с него. Казах му, че трябва да си вземе почивка, а след това ще говорим. Ние му казахме да реши какво иска и ние ще му го дадем. Друг боец, който е близо до титлата е Джош Барнет. 

Той нямаше късмет и трябваше да отпадне от събитието в Хаваи, защото се раболя. Джош сподели, че иска да се бие в края на януари в Калифорния, но нямаше как да стане. Той ми каза, че иска да се бие с Фьодор и може би ще направим такава среща. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес