Зареждане

Бащата на Хабиб: Макгрегър не иска да се успокои

Бащата на Хабиб: Макгрегър не иска да се успокои
Публикувано на: Февруари 8, 2020 в 00:00 ч
Бащата на Хабиб Нурмагомедов, Абдулманап реши да се присмее на Конър Макгрегър, който не спира да настоява за реванш между двамата. Хабиб и Макгрегър премериха сили в края на 2018 година във Вегас, където Нурмагомедов доминираше и победи със събмишън. "The Eagle" дори успя да свали бившия двоен шампион в нокдаун и тези неща не спират да преследват ирландецът, който мечтае за отмъщение.

Миналия месец "The Notorious" се завърна с победа над Доналд Серони за 40 секунди и Дейна Уайт му обеща реванш с непобедения дагестанец. За съжаление Хабиб има насрочена битка и през април ще се бие с Тони Фъргюсън за титлата в лека категория. Така Макгрегър ще трябва да чака и бащата на Хабиб го призова да се успокои.

Абдулманап сподели в социалните мрежи снимка от битката между Хабиб и Макгрегър и сподели, че Макгрегър не би бил Макгрегър, ако не напомняше за себе си във всеки удобен случай. Ето какво послание му изпрати Абдулманап:


Този човек не иска да се успокои, но мисля, че за всичко си има време. За нас битката с Тони Фъргюсън е на първо място. Конър не би бил Конър, ако не напомняше себе си във всеки удобен случай.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес