Зареждане

Българин намери място сред непобедени бойци, които следват стъпките на Khabib

Българин намери място сред непобедени бойци, които следват стъпките на Khabib
Публикувано на: Септември 15, 2019 в 05:00 ч
Качил: DoloR 
Българският ММА състезател Валентин Бенишев намери място сред непобедени бойци, които следват стъпките на безспорният и непобеден шампион в лека категория на UFC Khabib Nurmagomedov. Руснаци от сайта MMAboxing.ru  решиха да направят списък с непобедени бойци, които се доближават до впечатляващата статистика на "The Eagle", но все още са далеч от това да го стигнат.

Преди няколко месеца Валентин направи дългоочакваното си завръщане на ринга след 2-годишна пауза. Той не се беше състезавал дълго време заради контузия, но успя да запише победа над Даниел Роибу с технически нокаут в Max Fight 43.

Сред тези непобедени бойци намери място и 27-годишният Бенишев, който е с рекорд 16-0 в ММА и 12 от неговите победи са с приключване. Нека видим как руснаците подреждат бойците и какво споделят за тях:


Yaroslav Amosov е с рекорд 22-0 в ММА

  • Украинецът се състезава в полусредна категория и в момента се бие за Bellator. Той вече е на 26 години и спечели първите си 3 битки под банера на организацията. Очаква се съвсем скоро да получи шанс за титлата в полусредна категория.

Israel Adesanya е с рекорд 17-0 в ММА

  • Боецът от Нигерия успя да спечели първите си 6 битки в UFC и в момента е временен шампион в средна категория. В своите последни битки той победи Anderson Silva и Kelvin Gastelum. Сега му предстои битка с Robert Whittaker и е много вероятно да има още 1 непобеден безспорен шампион в UFC.

Валентин Бенишев е с рекорд 16-0 в ММА

  • Боецът в лека категория от България също е непобеден в своята професионална кариера, но за разлика от своите колеги не се е състезавал на високо ниво.

Ivan Shtyrkov е с рекорд 17-0-1 в ММА

  • Ivan успя да направи това, което другите не успяха в UFC. Той дойде непобеден в UFC и си тръгна без загуба. За съжаление феновете така и не видяха негова дебютна битка в UFC. Ivan се провали на допинг тест и беше наказан от USADA, като успя да се разбере с UFC и те го освободиха. Веднага след това той подписа с RIZIN и вече записа една победа.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес