Зареждане

Artem Lobov: В Русия наричат 'Пиле' изнасилените в затвора

Artem Lobov: В Русия наричат 'Пиле' изнасилените в затвора
Публикувано на: Октомври 23, 2018 в 19:09 ч
Artem Lobov реши да проговори за всичко, което се случи между неговия отбор и този на Khabib Nurmagomedov. Artem беше в основата на провелата се битка между Khabib и McGregor и реши да сподели с нас интересни неща, както и значението на думата "пиле" с която Khabib многократно обиждаше Conor McGregor.

Ако искате да знаете "Пиле" е една от най-големите обиди за мъж в Русия. Хората, които ги наричат така са тези, които са били изнасилени в мъжки затвор. Khabib знае това и всеки друг го знае. Това е огромна обида. 

Аз знаех значението на тази дума и трябваше да отговоря, защото какъв приятел съм, ако не го направя ? Обидих Khabib, защото той нарича Conor McGregor "Пиле" , но за разлика от него Conor не се оттегля от битките.

Моя отговор беше груб, но в такава ситуация - няма как да е друго. Знам какво се случи, но ако ме бяха попитали 100 пъти този въпрос в интервюто, щях 100 пъти да кажа обидата. 

В хотела той не питаше, защо съм го обидил и аз му казах, че щом нарича моя брат "пиле" няма да мълча. Попитах го, ти какво щеше да направиш, ако обидят брат ти ? Той продължаваше да пита,  защо съм го обидил. Аз го обидих, защото той обиди Conor и това беше. 

През април Khabib шамарос Artem, защото в интервю за руска медия го нарече кучка. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес