Зареждане

Антъни Смит: Оливейра ще обезсили борбата на Махачев

Антъни Смит: Оливейра ще обезсили борбата на Махачев
Публикувано на: Октомври 11, 2022 в 00:00 ч
Бившият претендент за титлата в полутежка категория на UFC, американецът Антъни Смит вярва, че Чарлз Оливейра е в състояние да удържи Ислам Махачев.

Битката за вакантната титла в лека категория ще се случи този месец. На 22-ри в Абу Даби Махачев и Оливейра оглавяват събитието UFC 280. Ислам влиза като фаворит в битката, въпреки че Оливейра не загуби титлата си в битка, а на кантара през май.

Много хора смятат, че Ислам е най-голямата заплаха за Оливейра. Букмейкърите са на същото мнение, след като дават сериозно предимство на дагестанеца. Смит обаче е на друго мнение и вярва, че Оливейра ще обезсили борбата на Махачев.

„Повечето, които Ислам срещна, се страхуваха от неговата борба и доминация. Същото важи и за Хабиб. 

Но когато си опасен на земята като Оливейра, когато си опасен в стойка и не се страхуваш, тогава лишаваш съперниците си от силата им.

Чарлз атакува и създава добри положения много често. Той може да го прави за 25 минути. Вярвам, че това ще обезсили борбата на Махачев. Оливейра е по-добър страйкър и мисля, че е по-силен в стойка. 

Той борави с ударите по-добре и работи върху тялото. Затова не мисля, че те ще поемат контрол над него“, цитираха Смит от MMA Fighting.

Кой ще си тръгне с титлата от Абу Даби ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес