Зареждане

Andrei Arlovski: Ще се бия поне още 4 години

Andrei Arlovski: Ще се бия поне още 4 години
Публикувано на: Юли 25, 2019 в 15:00 ч
Бившият шампион на UFC в тежка категория Andrei Arlovski не смята скоро да приключва с ММА. Миналия уикенд "The Pitbull" прекъсна серията си от 3 поредни загуби с победа над Ben Rothwell в Тексас. В последните си 12 битки в UFC, Andrei е с рекорд 3-8-1 и няма никакво намерение в следващите няколко години да се оттегли, въпреки че вече не е първа младост. Arlovski вярва, че титлата е постижима отново и ще се бори за нея. 40-годиншия боец смята да се бие поне още 4 години:


Първоначално ще ви кажа, че съм късметлия. Имам страхотни треньори, екип и зала в лицето на American Top Team, където има много бойци от тежка категория. Боевете са моята страст и моя живот. Най-важно за мен е това, че моята съпруга ме подкрепя. 

Ако Бог е решил, то аз ще се бия oще 4 години или повече. Ще видим какво ще стане. Честно казано вярвах, че ще приключа Rothwell, но в третия рунд погледнах към часовника и бях изтощен. Знам, че съм подобрил много неща. Трябва да тренирам дори повече. Трябва да забравя за всичко и всеки и да си правя моите неща. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес