Зареждане

Андре Мунис счупи ръката на Жакаре Соуса с armbar

Андре Мунис счупи ръката на Жакаре Соуса с armbar
Публикувано на: Май 16, 2021 в 04:44 ч
Андре Мунис шокира своя сънародник Жакаре Соуса с победа в първия рунд. Мунис, който е 10 години по-млад от Соуса премери сили с легендата в главната битка на прелимите на UFC 262, което се провежда в Тексас.

Двамата се биха в средна категория. Преди битката Андре сподели, че е по-добър граплър от Жакаре, което явно ядоса 41-годишната легенда. В началото на битката двамата си разменяха удари в тялото. Жакаре успя да пренесе боя на земята и вкара тежки удари.

Андре успя да се изправи и от своя страна пренесе боя на земята. Жакара също се изправи, но Мунис отново го събори на земята. Двамата влизат в клинч, където Мунис се качва на гърба на своя сънародник.

Соуса опитва да го разкара, а Мунис успява да приложи armbar, след което чупи ръката на легендата в последната минута на рунда. С тази победа Мунис навлезе в серия от 7 поредни победи и пожела бой с боец от топ 15 на средна категория.

Жакаре Соуса от своя страна навлезе в серия от 4 поредни загуби за първи път в кариерата си. Алигатора печели само 1 от последните си 6 битки в UFC и почти сигурно ще бъде уволнен от организацията.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес