Зареждане

Алистър Овърийм възкръсна и нокаутира Уолт Харис

Алистър Овърийм възкръсна и нокаутира Уолт Харис
Публикувано на: Май 17, 2020 в 06:50 ч
Легендарният Алистър Овърийм се завърна в клетката, за да премери сили с друг ветеран в лицето на Уолт Харис. Двамата се биха в главната битка на UFC on ESPN 8, което се проведе във Флорида. Битката беше първа за Харис след смъртта на неговата доведена дъщеря и той даде всичко от себе си за победата, но тя му се изплъзна от ръцете. В началото Уолт започна с джаб, а Овърийм с ритник в тялото. Харис успява да разклати Овърийм с ляв удар и се нахвърля като обезумял в търсене на победата.

Харис засипва с чукове Алистър и му отваря аркада над окото, от която започва да тече обилно кръв. Овърийм едвам оцелява и става на крака, където влизат в клинч. Овърийм успява да свали Харис с ритник и битката се пренася на земя, където Овърийм доминира до края на рунда с тежки попадения. Във втория рунд и двамата изглеждат изморени и чакат някой да направи грешка. Овърийм вкарва ритник в главата, с който разклати Харис, а след това и мощен десен и Уолт е на земята. Алистър взима гърба на своя опонент и му вкарва здрави попадения, а Харис е безпомощен.

Дан Мърглиота се намесва и спира битката във втория рунд две минути преди края на двубоя. Това е нова победа с нокаут за Овърийм, който днес става на 40-годишна възраст. Харис от своя страна губи серия от 3 поредни победи с нокаут. В интервюто след срещата "The Reem" сподели, че ще се бие в края на годината и се прицели в нов шанс за пояса. Харис от своя страна благодари на всички, които го подкрепиха по време на трагедията, която връхлетя семейството му.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес