Зареждане

Али Багов и Рашид Магомедов могат да останат в ACA

Али Багов и Рашид Магомедов могат да останат в ACA
Публикувано на: Юли 31, 2022 в 15:00 ч
Президентът на чеченската лига ACA Алексей Яценко каза, че бойците Али Багов и Рашид Магомедов могат да останат в лигата, след като бяха дисквалифицирани заради скучната им битка. Битката между Багов и Магомедов беше част от четвъртфиналите на ACA Grand Prix в лека категория.

Вижте още - Шефът на ACА обвини Багов и Магомедов в уговорена битка

Срещата им беше част от бойната карта на събитието ACA 141, което се проведе на 22 юли в Сочи. Ръководителят на лигата Майрбек Хасиев спря срещата в 5-тия рунд и дисквалифицира бойците, защото битката им беше твърде скучна.

„Бойците получиха взаимна дисквалификация и бяха отстранени от участие в Гран При. Настоящите им споразумения с ACA приключиха. 

Няма пречки от наша страна да удължим споразуменията. 

Двамата трябва да разберат, че ACA не е лигата, която ще плаща за демонстративни битки, сякаш са истински, в които има желание зa максимум щети на противника.“, каза Яценко, цитиран от ТАСС. 

Багов и Магомедов отпаднаха от Гран При на организацията. Хасиев ги обвини, че участвали в уреден бой и заплаши, че няма да им плати. Багов се закани, че ще напусне ACA, ако го оставят без пари.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес