Зареждане

Шефът на ACА обвини Багов и Магомедов в уговорена битка

Шефът на ACА обвини Багов и Магомедов в уговорена битка
Публикувано на: Юли 23, 2022 в 06:21 ч
Основателят на лигата ACA Майрбек Хасиев говори за причините за дисквалификацията на бойците Али Багов и Рашид Магомедов. Двамата се биха в подглавната битка на ACA 141, което се проведе преди няколко часа в Сочи, Русия. 

Преди петия рунд основателят на ACA Майрбек Хасиев влезе в клетката. Той дисквалифицира бойците за пасивна битка. Преди третия рунд реферът предупреди бойците да бъдат по-активни. Непосредствено преди петия рунд предупреждението беше дублирано. Но Майрбек Хасиев реши да извади бойците от битката. 

„Момчета, ако се договорите за нещо с някого, ако подпишете нещо друго, трябва да се придържате към споразуменията. Който и да е той, той е просто човек. Важно е да владеете думите и споразуменията си. Това е всичко. 

Сто процента съм сигурен, че това е уговорена битка между участниците – Али Багов и Рашид Магомедов. Такива неща не могат да се правят. И определено няма да получим такива неща.

Което е и очаквано след такъв бой. Имаше дисквалификация. И със сигурност няма да участват в турнира. Дали ще участват по-нататък в лигата или не, това вече ще се реши отделно. 

Подписаха договор с нас, не сме го нарушили. Тъй като не го нарушихме, това означава, че имаме пълното право да диктуваме нашите условия. 

Няма да им плащаме заплати. Хората дойдоха да видят добър бой, направихме сериозни разходи и всъщност бяхме нагласени. Още веднъж повтарям, ние не държим никакъв боец. 

Вратите са отворени за влизане и излизане. Темата е затворена, те няма да получават заплати”, сподели Хасиев пред медиите.

Нагласена ли беше тази битка ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес